Goedkope As Ketting

Omdat voor iedereen de rouw verwerking anders zal zijn zal niet iedereen de behoefte hebben om een assieraad aan te schaffen. Als dat wel zo is dan wilt u waarschijnlijk een goedkope assieraad hebben omdat de kosten die met een uitvaart gemoeid gaan vaak al hoog genoeg zijn. Hierbij kan de urnenwinkel die u op deze website zult vinden u goed van dienst zijn.

Deze urnenwinkel biedt u namelijk de mogelijkheid om een as ketting goedkoop aan te schaffen zonder daarbij concessies te hoeven doen wat betreft het design en de kwaliteit van de as ketting. Dit is mogelijk omdat de urnenwinkel een online winkel is die dus grote kosten besparingen bij het as ketting kopen kan bewerkstelligen. Deze kosten besparingen weet de urnenwinkel te realiseren op de bedrijfsvoering omdat de urnenwinkel geen winkel van steen heeft en op de inkoop van de producten. Door deze inkoop te centraliseren en door duidelijke afspraken te maken met toeleveranciers in men in staat om een goedkope as ketting aan u aan te bieden. Ook worden veel sieraden rechtstreeks ingekocht van goud- en zilversmeden in binnen en buitenland waardoor de tussen handel wordt vermeden. Voor u levert dit natuurlijk een groot voordeel op en kunt u de as in ketting goedkoop opbergen om zodoende een langdurige en vooral tastbare herinnering te hebben aan uw overleden dierbare.

Een goedkope as ketting wil echter niet zeggen dat u een assieraad koopt van lage kwaliteit. Alle as kettingen zijn door vakmensen, zoals goud- en zilversmeden vervaardigd waardoor u altijd een goede kwaliteit geleverd krijgt. Ook de gebruikte materialen zijn alleen de beste materialen die in die klasse beschikbaar zijn. Voor een gouden as ketting betekend dit dat deze meestal gemaakt is van 14 karaat goud. Een zilver as ketting goedkoop aanschaffen bij de urnenwinkel betekend dat deze meestal gemaakt is van 925 zilver ofwel Sterling zilver. In het geval van RVS wordt alleen 316 gebruikt omdat deze een hoge resistentie tegen corrosie biedt. Dit zijn materialen waarvan ook heel veel normale sieraden gemaakt worden en deze as kettingen doen dus niets onder voor normale sieraden die u bij een juwelier kunt kopen. Bij de urnenwinkel een goedkope ketting voor as aanschaffen voor een lage prijs, zegt dus zeker nier dat u ook een goedkoop sieraad geleverd zult krijgen.

Een goedkope as ketting alleen is natuurlijk voornamelijk een symbolische wijze om de as van een overleden dierbare bij u te dragen. Vandaar dat meestal wordt gekozen om de as ketting te combineren met een hanger. In deze hanger is dan een ruimte gecreƫerd om een kleine beetje as van een overleden dierbare in te bewaren. Hierdoor zal het op zich goedkope assieraad opeens een hele bijzondere waarde krijgen die niet in geld is uit te drukken. Deze waarde is natuurlijk een emotionele waarde en alleen mensen die weten dat u een bijzonder sieraad draagt kunnen dit weten. Het feit dat u aan de hand van het uiterlijk een dergelijk assieraad helemaal niet kunt herkennen, maakt een goedkope as ketting bij uitstek geschikt als tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Het is een persoonlijke herinnering waaraan u uw beste herinneringen kunt verbinden zodat uw dierbare ook nadat deze is heengegaan nog altijd een beetje bij u is. Door met een goedkope ketting voor as ook een hanger uit te zoeken kunt u daadwerkelijk een beetje as die na de crematie van uw dierbare over blijft bewaren.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u het helemaal geen prettig idee vindt om met een beetje echte as rond te lopen. Ook in dat geval is er geen nood aan de man, u kunt de goedkope as ketting ook met een haarlokje van de overledene vullen als u dat liever hebt. Als zelfs dat een stap te ver is dan kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een hanger waarmee u alleen symbolisch uw dierbare kunt herinneren. In dat geval zult u niet zozeer echte as in ketting goedkoop opbergen maar doet u dat met een zeer mooie hanger alleen symbolisch. Deze hangers hebben dan ook geen ruimte die voor het opbergen van as geschikt is maar zijn niet minder mooi dan de echte as hangers. Zelfs als uw dierbare niet gecremeerd is maar begraven kan een goedkope as ketting van pas komen. U kunt de hanger immers ook met een heel klein beetje aarde van het graf vullen en dit kan voor u dezelfde emotionele waarde hebben. Het is geheel aan u wat u met uw goedkope assieraad gaat doen zolang u maar weet dat u bij de urnenwinkel op deze website het best terecht kunt.