Gouden As Ketting

Er zijn bij het uitzoeken van as kettingen veel mogelijkheden om de as kettingen naar uw eigen smaak samen te stellen. Hierbij gaat het dan om het materiaal waarvan deze gemaakt zijn en over het feit of alleen een ketting wilt hebben of deze wil combineren met een hanger. Het uitzoeken van een gouden ketting voor as zal u wellicht de meeste mogelijkheden bieden.

Een as ketting kan van veel materialen gemaakt zijn en ieder materiaal zal haar eigen voordelen en nadelen hebben. Net als bij normale sieraden is ook de gouden as ketting de meest gekozen optie om als tastbare herinnering aan een overleden dierbare te dienen. Dat de populariteit as ketting samen hangt met het materiaal is niet zo vreemd, dit kunt u zoals gezegd ook zien bij normale sieraden en heeft te maken met het feit dat goud al vele eeuwen lang symbool staat voor eerbied, rijkdom en macht. Als u voor een as ketting goud uitzoekt zal het dus gaan om het uitstralen eerbied aan de overledene. Dit is natuurlijk nog afgezien van het feit dat de diepgele glans ook symbool staat voor de zon en de zon natuurlijk een bron van leven en overleven is. Het gaat bij een gouden as ketting dan ook voor een heel groot deel om de symboliek van het goud. Net zoals bij andere sieraden zullen veel mensen deze dan ook verkiezen vanwege ze symboliek. Als u dus gewend bent om gouden sieraden te dragen dan is een as ketting van goud helemaal geschikt voor u.

Een as ketting kopen betekent niet per definitie dat u ook daadwerkelijk fysiek as in de ketting kunt bewaren. Als u zoekt naar gouden as in ketting exemplaren dan zult u zien dat deze vrijwel niet voorkomen. Dit komt natuurlijk omdat een ketting een open structuur heeft en daar in nu eenmaal geen plaats te creëren om as veilig in op te bergen. Deze kettingen zullen dan ook voornamelijk een symbolische waarde hebben waarbij u niet fysiek as kunt bewaren. Als u echter een ketting wilt hebben waar u wel fysiek goud kunt bewaren dan kunt u beter kiezen voor een gouden as ketting in combinatie met een hanger. Omdat een hanger immers een veel groter volume heeft is het heel goed mogelijk om daar een ruimte in te creëren om fysiek as in te bewaren. Als u dus bij het uitzoeken van een as ketting goud als materiaal voor de hanger kiest dan hebt u gewoon een gouden assieraad die dan uit twee delen bestaat. Het kan ook zijn dat u het bewaren van een beetje echte as niet zo’n prettig idee vindt en in dat geval kunt u ook een haarlokje bewaren. Een gouden as ketting kan zelf gebruikt worden ter na gedachtenis van iemand die begraven is door een beetje aarde van het graf in het as sieraad te bewaren. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en worden alleen begrensd door uw eigen voorstellingsvermogen. U zult immers in staat moeten zijn om uw eigen herinneringen aan de as ketting van goud te verbinden.

De keuze voor gouden as in ketting sieraden is in ieder geval een keuze voor een heel mooie sieraad. Zeker al u kiest voor een combinatie van een ketting plus hanger zult u heel veel mogelijkheden hebben om uw eigen gewenste as sieraad samen te stellen. Hiertoe zult u bij de urnenwinkel een groot aantal verschillende hangers vinden die uw gouden as ketting vorm geven en die variëren in vormgeving en afwerking. Natuurlijk zijn de verschillende hartjes vormen erg in trek om een geliefde te herdenken maar ook het kruisje is vanuit religieuze gronden natuurlijk een vaak gekozen vorm. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld ook voor een hanger met een dier vorm, dit hoeft niet alleen voor het herdenken van een huisdier te zijn maar kan ook met het sterrenbeeld van de overledene te maken hebben. Een gouden ketting voor as is natuurlijk ook af te maken met hangers in vele andere vormen zoals de urnenwinkel deze aan biedt. Dat de verschillende hangers ook een verschillende afwerking hebben zal u wel niet verbazen. Een gouden as ketting wordt een heel stuk mooier als de hanger een mooie glans of juist een matte afwerking heeft of als de hanger zelf ingelegde briljantjes of kristallen heeft. Er zijn veel mogelijkheden voor de afwerking en de ontwerpers maken daar dan ook dankbaar gebruik van. Laat u dus zelf overtuigen door het assortiment van de urnenwinkel en neem snel een kijkje om te zien of de as ketting van goud voor u daar ook bij is.