Populariteit As Ketting

Dat de populariteit assieraden de laatste sterk in toegenomen is voor een groot deel te danken aan het feit dat steeds meer mensen zich na hun overlijden laten cremeren. Daarnaast speelt het ook een belangrijke rol dat het aanbod aan assieraden steeds dichter bij is gekomen doordat de voordelen online kopen steeds duidelijker worden.

Het is dus helemaal niet zo vreemd dat de as ketting populariteit meegegroeid is samen met die van de assieraden in het algemeen. Juist omdat er vandaag de dag veel mogelijkheden zijn om online vrijwel alles te kopen, komen veel meer mensen in aanraking met de mogelijkheid van as ketting kopen. De kans immers dat u naar een offline winkel zou gaan om daar uw gedenksieraden uit te zoeken is niet zo heel erg groot als u niet al van het bestaan af wist. Het internet is dus een zeer belangrijk hulpmiddel bij het zoeken naar assieraden en de populariteit as ketting dragen heeft hier veel aan te danken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook profiteren van de vele voordelen die het online kopen van goederen en diensten u zal bieden. Het feit dat u alles vanuit uw eigen huis kunt regelen, veilig betalen met iDeal en dat uw assieraad netjes thuis wordt afgeleverd heeft ook bijgedragen aan het feit dat een as ketting populair is.

Toch is het dragen van assieraden en as kettingen in het bijzonder niet helemaal nieuw. Onze verre voorvaderen droegen al sieraden en ook werden sieraden gedragen waarmee de overledenen werden geëerd. Natuurlijk was de populariteit as ketting zoals wij die vandaag de dag kennen in die tijd nog helemaal niet van toepassing. Deze as kettingen bestonden toen nog helemaal niet omdat de techniek om deze te maken nog niet bestond. Daarnaast waren de materialen die vandaag de dag gebruikt worden toen nog niet bekend. Dat vandaag de dag het bewaren van as in ketting populair is danken wij aan de moderne technieken die het mogelijk maken om in een as ketting een ruimte voor as te creëren. In de tijd van onze voorvaderen ging het dan ook om veel eenvoudiger materialen zoals men die dagelijks tegen kwam. Bij hen was dan ook een as ketting populair die van hout, schelpen of botten wasgemaakt. Hier zat dan geen ruimte voor as in omdat men natuurlijk ook de overledenen niet cremeerde.

Als u vandaag de populariteit as ketting bekijkt dan zal het u opvallen dat niet alleen een goedkope as ketting het meest verkocht wordt. Voor veel mensen speelt bij het creëren van een tastbaar aandenken aan een overleden dierbare geld geen rol terwijl dit voor anderen wel weer belangrijk is omdat een uitvaart al duur genoeg is. Dat de gouden as ketting populariteit bijvoorbeeld erg groot is heeft dan ook niets te maken met de prijs van deze as kettingen. Deze prijs is niet altijd hoog omdat u bij het online kopen bij een urnenwinkel kunt profiteren van grote voordelen. Deze populariteit as ketting van goud heeft dan ook te maken met het feit dan goud het vaakst voor het maken van sieraden gebruikt wordt.

Goud wordt veel vaker gebruikt dan zilver al bezet de zilver as ketting wel een goede tweede plaats. Deze verdeling die geld voor de normale sieraden is ook goed te herkennen als u de populariteit assieraden bekijkt. Ook daar zal goud populairder zijn dan zilver en zullen andere materialen daarna volgen zoals RVS maar ook de Swarovski as ketting die aan populariteit aan het winnen is omdat het gewoon een erg mooie ketting is. Dat het bewaren van de as in ketting populair is betekend ook dat er naar steeds nieuwere oplossingen gezocht wordt om u de kans te bieden fysiek een beetje as te bewaren. Het is te merken dat steeds meer mensen behoefte hebben aan het fysiek bewaren van een beetje as en de mogelijkheid om dit symbolisch te doen is veelal niet meer voldoende. De populariteit as ketting wordt dan ook geholpen door de vele mogelijkheden die u geboden worden om uw as ketting aan te vullen met een as hanger. Omdat het nu eenmaal in een ketting erg moeilijk is om een ruimte voor as te creëren zal dit vaak gedaan worden in een hanger omdat het daarbij wel goed mogelijk is om fysiek as te bewaren. Dat een hanger aan een as ketting populair is heeft dan ook te maken met de vele mogelijkheden die de makers hebben bij het maken van de hangers. Neem daarvoor gerust een kijkje in het assortiment van de urnenwinkel en zie wat de populariteit as ketting veroorzaakt.