Swarovski As Ketting

Het ruime assortiment dat u bij de urnenwinkel die u op deze kunt vinden aan zult treffen is natuurlijk bedoeld om iedereen een passen assieraad te bieden. U zult in dit assortiment ook een mooie collectie Swarovski assieraden aantreffen die u niet alleen een zeer waardige manier van het herinneren van een dierbare zullen bieden maar ook gewoon heel erg mooi zijn.

Bij het uitzoeken van een as ketting Swarovski kiezen zal u een assieraad opleveren die voorzien is van meerdere Swarovski kristallen. Het van oorsprong Zwitserse bedrijf Swarovski is al vele jaren een bekende naam op het gebied van kristal producten. Iedereen zal wel eens producten van Swarovski gezien hebben want deze lopen uiteen tot kleine beeldjes tot diverse glazen en vazen. Zeer bekend is Swarovski geworden met het maken van speciale kristallen die u ook terug zult vinden in de Swarovski as ketting. Vooral de laatste jaren werkt Swarovski samen met wereld beroemde ontwerpers om daarmee ook hun eigen naam onder de aandacht te brengen. Die uitzonderlijke diepe glans en de mooiste schittering is wat de Swarovski crystal as ketting tot een echte uitblinker onder de assieraden maakt en waar ook veel mensen voor vallen.

Swarovski kristal wordt veelal wordt veelal verkocht in speciale winkels die zich in deze producten gespecialiseerd hebben. Een groeiend aantal andere producten zijn met deze kristallen verrijkt en die komt met dan ook op andere plaatsen tegen. De Swarovski as ketting collectie die de urnenwinkel exclusief aan biedt is daar een voorbeeld van. De as kettingen die de urnenwinkel aan biedt zijn stuk voor stuk door kunstenaars met de hand gemaakt. Zoals u dat van producten waarin Swarovski kristal is verwerkt mag verwachten zal ook de crystal as ketting die u bij de urnenwinkel aan treft met veel zorg zijn vervaardigd. De verschillende uitvoeringen die u aan zult treffen zijn allemaal gebaseerd op hetzelfde ontwerp. Iedere Swarovski as ketting ziet er uit als een stapeltje van vier blokjes die voorzien zijn van een verschillend aantal kristallen en ook van verschillende kleuren. Het basis materiaal voor ieder model is echter altijd hetzelfde, dit model zilver as ketting is door de toepassing van de kristallen echter wel heel erg bijzonder.

Omdat deze Swarovski ketting voor as voorzien is van kristallen zult u wellicht denken dat deze erg duur zal zijn. Dit berust echter op een misvatting, het zijn niet zozeer de kristallen die Swarovski producten aardig aan de prijs maken maar juist het vakmanschap dat er komt kijken bij het maken van deze producten. Het zijn echter de voordelen online kopen kan bieden die ook de prijs van een Swarovski as ketting beperkt houdt. Dit model as ketting begint al bij een prijs van nog geen tweehonderd euro en voorzien van vier kristallen zal de prijs daar iets overheen gaan. U kunt dus zonder al te veel te overdrijven stellen dat u ook bij het zoeken naar een goedkope as ketting best een ketting die met Swarovski kristal is aangevuld uit kunt zoeken. Deze as kettingen zijn verkrijgbaar zonder kristallen of met vier, acht of twaalf kristallen. De kristallen zijn als u voor de decoratie van een as ketting Swarovski uitkiest ingelegd op de zijden van de drie blokjes. Hierdoor kunt u de mooie glinstering waarnemen vanuit iedere hoek en maakt het niet uit of de as ketting gedraaid is of niet. Dit model as ketting is een unieke aanvulling op de collectie assieraden en de Swarovski crystal as ketting maakt deze collectie een ‘must see’ collectie.

De afwerking van iedere Swarovski ketting voor as zal verschillen door het aantal kristallen waarvan de ketting is voorzien. Iedere ketting is gemaakt van zilver en zal in verschillende kleuren geleverd kunnen worden. De met of zonder kristal versierde Swarovski as ketting is leverbaar in zilver of in het zwart die de kristallen erg goed tot hun recht doen komen. Daarnaast is dit model as ketting ook verkrijgbaar in hel blauw of rozen die ook erg goed combineren met dit model as ketting. Het vullen van de crystal as ketting zal gebeuren door de top van de hanger los te schroeven. U kunt dan met een papieren trechtertje een klein beetje as in de hanger gieten en deze vervolgens goed afsluiten. Dit doet u door de schroefdraad goed schoon te maken en de dop met een druppeltje seconden lijm vast te schroeven. Net zoals u van alle Swarovski assieraden mag verwachten zal ook de as ketting lang mee gaan dus hierdoor zult u lange tijd een hele goede en tastbare herinnering aan een overleden dierbare hebben.